Ufka Yolculuk Konya Komisyonu’ndan Başkan Özaltun’a Ziyaret Ufka Yolculuk Konya Komisyonu’ndan Başkan Özaltun’a Ziyaret
Server Gençlik ve Spor Kulübü tarafından bu yıl 6.sı düzenlenecek olan Bilgi Yarışması kapsamında, Ufka Yolculuk Konya temsilciliği tarafından Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun ziyaret edildi.

Yapılan ziyarete Konya Komisyonu’ndan Mustafa Alan, İsmail Nuri Sarıbabıçcı ve Beyşehir Temsilcisi Şaban Ekentok katıldı.

Server Gençlik ve Spor Kulübü tarafından uluslararası çapta düzenlenen Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışmalarının 6'ncısı, “Kur'an ve Sünnet Bütünlüğü” konusuyla kayıtlara başladı. “Sünnet Olmadan Ümmet Olmaz” temasıyla 3 dil ve 11 ayrı kategoride düzenlenecek olan 6. Ufka Yolculuk Kültür Yarışması'nın kayıtları, 04 Mart 2018 tarihine kadar devam edecek. www.ufkayolculuk.com internet sitesinden ücretsiz başvuruların yapıldığı yarışmanın yazılı sınavı 8 Nisan 2018 tarihinde yapılacak.

Başkan Özaltun ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Yarışmaya katılmak isteyen vatandaşlarımız belirtilen internet adresini ziyaret ederek kayıt yaptırabilirler. Bu tür organizasyonlar hem dinimizi öğretiyor hem de kaynaşmayı sağlıyor. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Yarışmada farklı kategorilerde ki birincilere, ikincilere ve üçüncülere Umre seyahatinin hediye edileceği belirtildi.

11 Ocak 2018, Perşembe - 755