Yağmur Altında Doğa Yürüyüşü Yağmur Altında Doğa Yürüyüşü
Beyşehir ilçesinde, doğaseverler yağan yağmur altında doğada yürüdü.

Beyşehir Belediyesi’nin evsahipliğinde Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği bünyesinde faaliyet gösteren Beyşehir Doğa Yürüyüşleri Topluluğu tarafından gerçekleştirilen Kurucuova Büyük Muslu Yaylası doğa yürüyüşü etkinliği yağan yağmur altında gerçekleştirildi.

Etkinlik için Kurucuova Mahallesi’nde biraraya gelen doğaseverler, 11 kilometrelik etapta doğa yürüyüşünü gerçekleştirdi.

Karaçam ve sedir ağaçlarının arasındaki parkurda düzenlenen etkinliğe Beyşehir’in yanısıra çevre ilçelerden de doğaseverler katıldı.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, bölgedeki yağışa rağmen  etkinliğe katılan  ve giydikleri yağmurluklarla  yürüyüşü tamamlayan doğaseverlere teşekkür ederken, doğa yürüyüşlerinin hava şartlarının uygunluk durumuna göre bundan sonra da devam edeceğini sözlerine ekledi.

18 Aralık 2017, Pazartesi - 136