Yaz Futbol Okulu Devam Ediyor Yaz Futbol Okulu Devam Ediyor
Beyşehir Belediyesi tarafından çocukları yaz tatilinde spora yöneltmek için açılan yaz futbol okulu, eğitimlerine devam ediyor.

Gençlik Merkezi’nde bulunan sentetik çim sahada 3 Temmuz’da açılan yaz futbol okuluna 50 öğrenci kayıt yaptırarak futbol eğitimi almaya devam ediyor.

Beyşehir Belediyesi sportif Direktörü Adem Yağcıoğlu, öğrencilerin 25’şer kişilik iki ayrı grup olarak eğitim aldığını belirterek, içlerinden yetenekli olanların Beyşehir Belediyespor U17 takımında futbol takımında oynama fırsatı bulacağını belirtti.

Okulların kapanması ile birlikte çocukların yazın kötü alışkanlıklardan uzak durması ve spora önem vermeleri için yaz futbol okulu açtıklarını belirten Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun; “Çocuklarımız bizim için çok kıymetli. Onların gelecekte daha başarılı, daha sağlıklı olması için belediye olarak ücretsiz futbol okulu açtık. Çocuklar burada hem spor yaptı hemde birbirleriyle kaynaşarak topluma faydalı birer birey olmak için önemli adım atmış oldular. Yaklaşık 2 ay kadar süren eğitimler sonucunda yetenekli olan çocuklarımızı Beyşehir Belediyespor U17 takımına alarak Beyşehir Belediyespor’un alt yapısı için yetiştirmeyi hedefliyoruz. Kurban Bayramı öncesi futbol okulu sona erecek ve bayram sonrasında U17 takımımızın eğitimleri başlayacak. Başta bu eğitimi vererek emek harcayan sportif direktörümüze, öğrencilerimize ve velilerimize katkılarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

17 Ağustos 2017, Perşembe - 445