Yeni Hastaneye Kadınlar Günü Ziyareti Yeni Hastaneye Kadınlar Günü Ziyareti
Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, kapılarını açarak hasta kabulüne başlayan Beyşehir’in Yeni Devlet Hastanesi'ni akşam saatlerinde ziyaret etti.

Özaltun, kendisine eşlik eden AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Şenol, ilçe teşkilatı mensupları,mahalle muhtarları ve belediye meclis üyeleriyle birlikte hafta başından itibaren hizmet vermeye başlayan Beyşehir'in Yeni Devlet Hastanesi'ni ziyaret etti.

Hastane acil servisindeki müşahade odalarını gezen ve vatandaşlara "geçmiş olsun" dileklerini ileten Özaltun, kadın hastaların da 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı.

Özaltun ve beraberindekiler, hastane acil servisinde çalışan personele de kolaylıklar diledi.

Özaltun, yaptığı açıklamada, “Hemşehrilerimizin de bu imkanları görüp başta Cumhurbaşkanımız ve emek veren herkese ettikleri dualara ziyaretimiz vesilesiyle ortak olmak bizler için de onur kaynağı olmuştur.” dedi.

8 Mart 2018, Perşembe - 654