Zabıta Memuru Sadık Kocael’e Son Görev Zabıta Memuru Sadık Kocael’e Son Görev
Beyşehir Belediyesi’nde görevli zabıta memuru Sadık Kocael, son yolculuğuna uğurlandı.

Beyşehir-Derebucak Karayolu’nun 17.kilometresinde dün yaşanan elim bir trafik kazası sonucu yaralanan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden zabıta memuru Sadık Kocael için Merkez Çarşı Camisi’nde bugün kılınan öğlen namazını müteakip cenaze töreni düzenlendi. Cenaze törenine Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Hüyük Belediye Başkanı Mehmet Şahin, belediye meclis üyeleri, kurum amirleri, belediye birim müdürleri, zabıta teşkilatı mensupları, meslektaşları, yakınları ve vatandaşlar katıldı.

33 yaşındaki evli ve 2 çocuk babası Kocael’in cenazesi kılınan namazın ardından cenaze nakil aracıyla götürüldüğü doğum yeri olan Çiçekler Mahallesi’nde toprağa verildi.

Belediye Başkanı Murat Özaltun, yayımladığı taziye mesajında, “Geçirdiği elim bir trafik kazası sonrasında genç yaşta aramızdan ayrılan zabıta personelimize Allah’tan rahmet, ailesine başsağlığı ve sabırlar diliyoruz. Aynı kazada yaralanan diğer personelimize de geçmiş olsun dileklerimizle birlikte, acil şifalar temenni ediyoruz.” dedi.

26 Temmuz 2017, Çarşamba - 181