Zabıtanın Dilencilere Yönelik Mücadelesi Sürüyor Zabıtanın Dilencilere Yönelik Mücadelesi Sürüyor
Beyşehir’de, Zabıta ekiplerinin, duygu sömürüsü yaparak haksız kazanç elde eden dilencilere yönelik mesaisi sürüyor.

Beyşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, şehir merkezinde havaların ısınması ile birlikte yoğun şikayete konu olan dilencilere yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

Zabıta ekipleri, Balıkesir ilinden Beyşehir’e geldiği belirlenen genç yaştaki 2 bayan dilenciyi yakaladı. Zabıta karakoluna getirilen dilencilerin üzerinde yapılan aramada çıkan paralara tutanakla tesbit edilerek el konuldu, dilencilere cezai işlem uygulandı.

Zabıta Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, halkın duygularını suiistimal eden, cami cemaatine, esnaflara ve vatandaşlara rahatsızlık verdiği öne sürülen dilencilere yönelik çalışmaların yoğun bir şekilde sürdürüleceği belirtildi. Vatandaşlara, dilencilere yönelik ihbarlar konusunda bu mücadelenin daha etkin yürütülmesi amacıyla destek olunması çağrısında bulunuldu

20 Nisan 2017, Perşembe - 128