Ziraat Odası Başkanı Ağralı'dan hayırlı olsun ziyareti Ziraat Odası Başkanı Ağralı'dan hayırlı olsun ziyareti
Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, makamında toplumun her kesiminden gelen “hayırlı olsun” ziyaretlerini kabul etmeye devam ediyor.

Beyşehir Ziraat Odası Başkanı Mustafa Ağralı, Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır’ı makamında ziyaret etti.

Ağralı, kendisine eşlik eden yönetim kurulu üyeleri ile birlikte gerçekleştirdiği ziyarette Bayındır’a yeni görevinde başarı dilerken, “hayırlı olsun” temennisini iletti.

Başkan Bayındır, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken  yeni dönemde toplumun her kesimi gibi sivil toplum kuruluşlarıyla da işbirliği halinde, birlik ve beraberlik içerisinde bir çalışma dönemi geçireceklerini söyledi.

12 Nisan 2019, Cuma - 281
T.C. Beyşehir Belediye Başkanlığı - Copyright 2019 © - Bilgi İşlem Müdürlüğü