Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır Belediye Personeli ile Bayramlaştı

642 Görüntülenme 24 Haziran 2024 Paylaş

Beyşehir Belediyesi'nde Kurban Bayramı'nın ikinci gününde bayramlaşma töreni Belediye Başkanı Adil Bayındır'ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Başkan Bayındır, belediye personeli ile bir araya gelerek bayramlarını kutladı ve özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.
Belediye binasında düzenlenen bayramlaşma törenine, Beyşehir Belediyesi'nin çeşitli birimlerinden çok sayıda çalışan katıldı. Başkan Adil Bayındır, personeliyle tek tek tokalaşarak bayramlarını kutladı ve onlarla sohbet etti. Samimi ve sıcak bir atmosferde gerçekleşen buluşmada, çalışanların motivasyonu ve moralinin yüksek olduğu gözlemlendi.
Başkan Bayındır'dan Teşekkür Mesajı
Başkan Bayındır, belediye personelinin Kurban Bayramı'nı kutlayarak, onlara gösterdikleri özverili çalışmalardan dolayı teşekkür etti. Çalışanların bayramını kutlayan Bayındır, "Sizlerin gayreti ve çalışkanlığı sayesinde Beyşehir halkına en iyi hizmeti sunuyoruz. Hepinizin Kurban Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyorum." mesajını iletti.