Başkanımız Bayındır’dan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Mesajı

34 Görüntülenme 2 Mayıs 2025 Paylaş

Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkanımız Bayındır, mesajında emeğin ve alın terinin kutsallığına vurgu yaparak, tüm emekçilerin bayramını kutladı.
Başkanımız Bayındır açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Alın teriyle, emeğiyle, yüreğiyle çalışan tüm emekçi kardeşlerimin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum. Toplumumuzun gelişmesinde ve kalkınmasında büyük pay sahibi olan işçi ve emekçilerimizin hakkını ödemek mümkün değildir. Emeğin kutsallığını her zaman ön planda tutarak, işçimizin yanında olmayı sürdüreceğiz.
Alın terinin ve emeğin karşılık bulduğu, daha adil, daha huzurlu bir gelecek temennisiyle; başta Beyşehir’imizdeki emekçiler olmak üzere tüm işçi kardeşlerime sağlık, mutluluk ve başarı diliyorum.
1 Mayıs, emeğin, birlik ve dayanışmanın simgesidir. Bu özel günün; toplumsal barışa, kardeşliğe ve çalışma hayatında daha iyi şartların oluşmasına vesile olmasını temenni ediyorum.” Dedi.

Benzer Haberler

iletisim@beysehir.bel.tr

Tüm hakları saklıdır. 2024 - Beyşehir Belediyesi