Beyşehir Belediyesi Ramazan Ayı Denetimlerini Sürdürüyor

781 Görüntülenme 26 Temmuz 2021 Paylaş

Beyşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler Ramazan ayında vatandaşların daha sağlıklı bir ortamda alışveriş yapabilmelerini sağlamak amacıyla esnaf denetimlerini artırdı.

Ekipler bu kapsamda ilçe merkezde bulunan fırın, tatlı ve pasta imalathanelerine yönelik denetimlerini sürdürüyor. Denetimlerde imalathane bölümleri, un depoları ve üretim malzemelerinin hijyen kurallarına uygunluğu ile ekmeklerin gramajları kontrol edilirken, tespit edilen eksikliklerin giderilmesi noktasında işletmecilere uyarılarda bulunuldu.

Zabıta Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, halk sağlığı açısından büyük önem arz eden iş yerlerinin genel temizlik kurallarına uygunluğu ve personellerin maske, mesafe ve hijyen kurallarına uygunluğu ile ilgili kontrollerin Ramazan ayı süresince sık sık yapılacağı belirtildi.