Beyşehir Belediyesinden “Beyşehir Gölü” Gibi Mavi Renge Dönelim Anonsu

935 Görüntülenme 26 Temmuz 2021 Paylaş

Beyşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, sokak sokak gezerek vatandaşların yoğun olduğu alanlarda maske mesafe kuralları konusunda anonsla uyarılarda bulundu.

İçişleri Bakanlığı'nın resmi yazısına istinaden Beyşehir’de Belediye zabıta ekipleri cadde ve sokakları gezerek anons yapıyor. Vatandaşları bilgilendirmek için anons yapan zabıta ekipleri, kentin her tarafında vatandaşları bilgilendiriyor.

Öte yandan Beyşehir Belediyesi tarafından yapılan anonslu uyarıda, vatandaşların salgına karşı tedbirli olmaları istendi. Anonsta ayrıca, vatandaşlara, maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına dikkat etmeleri ile hep birlikte hijyen kurallarına uyarak Beyşehir Gölü gibi mavi renge dönelim çağrısında bulunuldu