Beyşehir’de 10 Nisan Polis Haftası Kutlandı

1205 Görüntülenme 26 Temmuz 2021 Paylaş

Beyşehir’de Türk Polis Teşkilatı’nın 176. yıl dönümü dolayısıyla program düzenlendi.

Anıt alanında düzenlenen kutlama programına, Beyşehir İlçe Kaymakamı Yusuf Özdemir, Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, Cumhuriyet Başsavcısı Tuba Ersöz,İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Türken, Emniyet teşkilatı mensupları, kurum  amirleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, gazi ve şehit yakınları katıldı.

İlçe Emniyet Müdürlüğü çelenginin Atatürk Anıtı’na sunulmasını ardından saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu.

Buradaki programın son bulmasının ardından ilçe protokolü ve Emniyet teşkilatı mensupları ile gazi ve şehit yakınları Beyşehir şehitliğini ziyaret ederek İlçe Müftüsü tarafından yaptırılan duaya eşlik etti.

Düzenlenen Program, İlçe protokolünün Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etmesinin ardından son buldu.