GÖNÜL GÖZÜ DERNEĞİ'NDEN BAŞKANIMIZ BAYINDIR'A ''ENGELLİ DOSTU BAŞKAN '' PLAKETİ

846 Görüntülenme 11 Mayıs 2022 Paylaş

Konya ve çevresinde engellilere yönelik yapmış olduğu farkındalık çalışmaları ile tanınan Gönül Gözü Kültür ve Yardımlaşma Derneği,10-16 Mayıs Engelliler Haftasında Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır'a '' Engelli Dostu Başkan '' plaketi takdim ederek '' Yılın Başkanı '' seçti.
 
Gönül Gözü Derneği Genel Başkanı Devriş Ahmet Şahin kendisine eşlik eden dernek gönüllüsü Tayyar Yıldırım ile birlikte Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır'ı makamında ziyaret ederek  kendisine plaket takdim etti.
 
Gönül Gözü Derneği Genel Başkanı Devriş Ahmet Şahin yapmış olduğu konuşmada; Dernek olarak 11 yıldır Konya ve çevresinde engellilerin topluma entegre olması, engelli sorunları ve engellilerin ihtiyaç duydukları tekerlekli sandalye ve çeşitli protezlerin temini ile kültür, sanat ve edebiyat alanında engelsiz bir hayat inşa ettirmek adına çalışmalar yürüttüklerini ifade ederek, uzun yıllar Beyşehir Belediye başkanlığı görevini yürüten ve yapmış olduğu örnek çalışmalarla sadece park, bahçe ve kaldırımlardaki engelleri değil, şovdan uzak ve samimi bir niyetle yüreklere köprü kurarak her alanda engelsiz bir Beyşehir inşa eden Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır'a dernek olarak  ''Engelli Dostu Başkan ''unvanını layık görerek dernek olarak yılın başkanı seçtik ifadelerini kullandı.
 
Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır ise;  "Biz sağlığı yerinde olan tüm bireyler olarak öncelikle Allah'a şükür ediyoruz. Ancak bir saat sonra kimin engelli olacağının bir garantisi yoktur. Bu nedenle ailelerimizin ve toplumun parçası olan bu kardeşlerimize her kesimin sürekli destek olması gerekir. Şahsım ve belediyemiz adına bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçte de engelli vatandaşlarımızın yanlarında olmaya devam edeceğiz" diye konuşarak Başkan Şahin nezdinde tüm Gönül gözü ailesine teşekkür ediyorum dedi.
 
Program Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır'ın Gönül Gözü Derneği Genel Başkanı Devriş Ahmet Şahin'e Beyşehir'in sembolü tarihi Eşrefoğlu Camii maketini hediye etmesi ile sona erdi.

Benzer Haberler

iletisim@beysehir.bel.tr

Tüm hakları saklıdır. 2024 - Beyşehir Belediyesi