75’İNCİ YIL CUMHURİYET STADYUMU’NDA BAKIM ONARIM ÇALIŞMALARI

1022 Görüntülenme 16 Mayıs 2022 Paylaş

Konya Gençlik Spor il Müdürlüğü tarafından Beyşehir’in 75’inci Yıl Cumhuriyet Stadyumu’nun bakım, onarım çalışması yapıldı.

Yıl içerisinde yoğun kış şartlarından dolayı etkilenen 75.Yıl Stadyumunda oluşan deformasyonlardan dolayı Gençlik Spor il Müdürlüğü ve İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü tarafından organize edilen sahanın bakım ve onarım çalışmaları yapıldı. Yapılan çalışmalar kapsamında zemin iyileştirme, çim gübreleme ve çim ekimi gerçekleştirildi. Öte yandan Beyşehir İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada ise Beyşehir Belediyesi’nin işbirliği ile 2023 yılının Mart ayında saha çimlerinin tamamen sökülmesi, drenaj çalışmalarının yeniden yapılması, etrafına atletizm pisti yapılmasına ve kale arkasına portatif tribün oluşturulmasıyla ilgili kararların alındığını belirtti.
 
Tüm gençlerimizin amatör veya profesyonel sporla iç içe olmasını istediklerini ve bunun için çalıştıklarının altını çizen Beyşehir Belediyespor Kulüp yönetimi, “Bu konudaki desteklerinden dolayı Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır’a Konya İl Müdürü Abdurrahman Şahin’e, Beyşehir İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü Emre Yağcıoğlu ve ekibine teşekkür etti.”

Benzer Haberler

iletisim@beysehir.bel.tr

Tüm hakları saklıdır. 2024 - Beyşehir Belediyesi