AVRUPA ŞAMPİYONU AĞRIS’A BAŞKANIMIZ BAYINDIR’DAN TEBRİK

856 Görüntülenme 20 Mayıs 2022 Paylaş

Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır Avrupa Şampiyonluğunu kazanan Zeliha Ağrıs için tebrik mesajı yayımladı.

Başkanımız Bayındır mesajında, “ Şehrimizin, Konya’mızın ve ülkemizin gururu Zeliha Ağrıs kızımızdan bir şampiyonluk haberi daha almanın hep birlikte mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. Sporcularımızdan son günlerde güzel haberler aldık. Bu güzel haberlere bu akşam bir yenisini de Zeliha kızımız ekledi. Kendisini canı gönülden kutluyorum. Avrupa Tekvando Şampiyonası Kadınlar 53 kiloda mücadele eden milli sporcumuz, gururumuz Zeliha kızımız İspanyol rakibini yenerek Avrupa Şampiyonu oldu. Rabbim yolunu bahtını açık etsin inşallah. Kızımızı yetiştiren tüm hocalarına ve ailesine teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.