BAŞKANIMIZ BAYINDIR’DAN BAHÇECİ’YE TEBRİK

733 Görüntülenme 20 Mayıs 2022 Paylaş

Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır Geleneksel Türk Okçuluğu Tokat Danişmentgazi Büyükler Açık Hava Puta müsabakalarında dereceye girip, ülkemizi okçulukta temsil edecek olan Gülşah Bahçeci için tebrik mesajı yayımladı.

Başkanımız Bayındır mesajında, “Şehrimizden her branşta sporcu derece alıyor. Bu bizlerin hem gururu hem de gençlerimizin spora yönelmesinin sevinci oluyor. İnşallah alınan bu başarılar arkadan gelen nesillere ışık tutacak. Çünkü yarın bu isimlerin yerini, bu branşta bende varım diyen çocuklarımız dolduracak. Şehrimizde buna örnek birçok branşta isimler var. Bunun bir örneği de Geleneksel Türk Okçuluğunda derece alan Gülşah Bahçecidir.
 
Beyşehir İlçe Ak Parti Kadın kolları Başkanı ve Belediye Meclis üyemiz Gülşah Bahçeci, Geleneksel Türk Okçuluğu Tokat Danişmentgazi Büyükler Açık Hava Puta müsabakasında dereceye girmiştir. Aldığı bu derece ile İstanbul’da düzenlenecek olan Uluslararası Fetih kupasında 32 bayan sporcu arasına ülkemizi temsil edecektir. Kendisini azmi ve gayretinden dolayı tebrik ediyorum.”

Benzer Haberler

iletisim@beysehir.bel.tr

Tüm hakları saklıdır. 2024 - Beyşehir Belediyesi