BEYŞEHİR'DE GAZİLER GÜNÜ KUTLANDI

848 Görüntülenme 19 Eylül 2022 Paylaş

Beyşehir’de 19 Eylül Gaziler Günü düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Beyşehir Belediyesi, Beyşehir Kaymakamlığı ve Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği ile Türkiye Muharip Gaziler Derneği Atatürk anıtına çelenk sunumunun ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Günün anlam ve önemine ilişkin konuşmayı Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği ile Türkiye Muharip Gaziler Derneği Beyşehir Temsilcisi Mehmet Gümüşkan yaptı. Buradaki program şehitlik anıtında yapılan duanın ardından sona erdi.

Gaziler Günü nedeniyle Anıt Alanında düzenlenen törene Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır, İlçe Kaymakamı Mehmet Kemal Akpınar,Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Küçük, İlçe kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar, gaziler ve şehit yakınları katıldı.