MÜFTÜ VE BAHÇELİEVLER MAHALLELERİ YENİ PARKLARINA KAVUŞUYOR

762 Görüntülenme 20 Eylül 2022 Paylaş

Beyşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler, ilçedeki uygun alanları park ve yeşil alana dönüştürmeye devam ediyor.

Yaptığı yeni parklarla vatandaşlara kullanım alanı sunan Beyşehir Belediyesi, çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Müftü Mahallesi ve Bahçelievler Mahallesindeki yapımı süren 2 yeni parkın yapımı kısa süre içinde tamamlanacak. İlçe genelinde çalışmalarına devam eden Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler çok amaçlı çocuk oyun guruplarının da içinde bulunduğu 2 parkı, halkın hizmetine sunmak için mesailerini aralıksız sürdürüyor.
Park ve Bahçeler Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, “Beyşehir Belediyesi olarak halkımıza durmadan ve yorulmadan hizmet üretmeye devam ediyoruz. Her yıl bir önceki yılın da üstüne koyarak yeni projelerimizi hayata geçiriyoruz. İlçemizin yeşil dokusuna büyük önem veriyoruz. Bu kapsamda uygun arazilerimizi halkımızın mutlu ve eğlenceli vakit geçirmeleri için park yaparak değerlendiriyoruz. Vatandaşlarımıza hizmet adına bundan sonra da yeni projelerimizi birbiri ardına sunmaya devam edeceğiz.”

Benzer Haberler

iletisim@beysehir.bel.tr

Tüm hakları saklıdır. 2024 - Beyşehir Belediyesi