BEYŞEHİRLİ ÇOCUKLAR “ÇOCUK GÜNLERİ” ETKİNLİĞİNDE BULUŞTU

601 Görüntülenme 26 Eylül 2022 Paylaş

Beyşehir’de Konya Büyükşehir Belediyesi’nin ilçelerde başlattığı “Çocuk Günleri” etkinliğinde yüzlerce çocuk bir araya geldi.

Beyşehir’de Çocuk Günleri’ne katılarak Beyşehirli çocukların mutluluğuna ortak olan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır çocuklar ile eğlenceli vakitler geçirdi. Başkanımız Bayındır, okulların açıldığı bugünlerde çocuklara güzel bir motivasyon olduğunu dile getirerek Büyükşehir Belediye Başkanı Altay’a teşekkür etti.
 
Başkan Altay da, “Bildiğiniz gibi Büyükşehir Yasasıyla birlikte ilçelerimiz ’de altyapıya dair önemli işler yapıyoruz. İlçelerimizin altyapısını güçlendiriyoruz. Bir taraftan da ilçelerimizin sosyal hayatına etki edecek projeler yapmaya başladık. Çocuk şenliğimiz de bu manada ilçelerimiz için yeni bir soluk, yeni bir nefes oldu. Özellikle çocuklar bizim hizmet anlayışımızın en önemli varlıkları. Onların mutluluğu her şeyden çok daha kıymetlidir. Okulların açıldığı bu dönemde onların şöyle eğlenecekleri bir ortam oluşturduk.
 
Katılımlarından dolayı ben sizlere çok teşekkür ediyorum. Sizlerle birlikte çocuklarımızın geleceğini inşa etmek için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz. Hepinize iyi eğlenceler diliyorum.’’

Benzer Haberler

iletisim@beysehir.bel.tr

Tüm hakları saklıdır. 2024 - Beyşehir Belediyesi