BAŞKANIMIZ BAYINDIR YENİ İŞLETMENİN AÇILIŞINA KATILDI

2062 Görüntülenme 26 Eylül 2022 Paylaş

Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır, ilçenin önde gelen esnaflarından Ali Çankaya ve ortaklarının yeni hizmete sunduğu Kafe ve Restaurant'ın açılış törenine katıldı.

Antalya Caddesi, Üniversite yolu üzerindeki "Queen Lounge" isimli Kafe ve Restaurant’ın açılışına, Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır, Ak Parti Beyşehir İlçe Başkanı Recep Elkin, Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.
 
Başkanımız Bayındır katıldığı açılış konuşmasında, “Açılışını yaptığımız bu iş yerinin şehrimizde 4 veya 5 vatandaşımıza ekmek kapısı olması büyük bir katkıdır. Buna benzer iş alanlarının açılması ülkemizde ve şehrimizde üretim zincirine büyük ivme kazandıracaktır. Beyşehir yapısı itibariyle kalkınmaya çok müsait bir kent. Yeni yatırımlar yapılıyor. Bu şehrin gençlerimize ve dışardan gezmeye gelen vatandaşlarımız için bu ve buna benzer işletmelere ihtiyacı var. Çünkü, önümüzdeki yıllarda Gembos tüneli açılması halinde Gembos’tan başlayıp Beyşehir’in güzergâhından Kapadokya’ya ve Ankara’ya giden yolcunun sayısı, tünel açıldığında 18 bin araca yakın bir geçiş güzergâhı olacak ve tünelin tamamen bitirilerek açılmasından sonra ise bu sayı 20 binleri bulacaktır. Yeni bir istihdam yaratmada emeği geçen herkesi kutluyor yeni açılan işletmenin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum" dedi.
 
İşletmenin Beyşehir ve bölgesine hayırlı olması dileklerinde bulunan Ak Parti Beyşehir İlçe Başkanı Recep Elkin ise, “Öncelikle daha önce ki yönetimlerde çalıştığım Ali Abime ve değerli ortaklarına hayırlı olmasını temenni ediyorum. Beyşehir’imize ve kendilerine hayırlı bereketli bol kazançlar diliyorum.

Benzer Haberler

iletisim@beysehir.bel.tr

Tüm hakları saklıdır. 2024 - Beyşehir Belediyesi