BEYŞEHİR BELEDİYESİ ÖZEL ÇOCUKLARI MİSAFİR ETTİ

757 Görüntülenme 27 Eylül 2022 Paylaş

Beyşehir Belediyesi, Gökcem “Konya Down” Özel Çocuklar Eğitim ve Spor Kulübü Derneği’nden gelen öğrencileri ağırladı.

2010 yılında özel gereksinimli bireylerin sportif faaliyetler yapabilmesi ve turnuvalara katılabilmeleri amacıyla kurulan, “Konya Down” Özel Çocuklar Eğitim ve Spor Kulübü Derneği’nin adresi Beyşehir oldu. Her yıl uluslararası boyutta farkındalık programları düzenleyen dernekte eğitim gören 21 kişilik özel öğrenci gurubu Beyşehir Belediyesi’nin misafiri oldu. Düzenlenen gezi programı kapsamında öğrenciler, Anadolu'daki ahşap direkli camilerin en büyüğü ve orijinali olan Beyşehir Eşrefoğlu Cami, Hititler Dönemi'nde yapılmış Eflatun Pınarı Anıtı ve yat ile Beyşehir Gölü turu yapıldı.

Göl üzerinde yapılan yat turunda eğlenceli vakit geçiren özel öğrencilere çeşitli ikramlarda bulunuldu. Buradaki program yat turu sonrasında son buldu.