BAŞKANIMIZ BAYINDIR’DAN MECLİS ÜYESİ ÖZTULUM’A, KADINLAR GÜNÜ JESTİ

836 Görüntülenme 9 Mart 2023 Paylaş

Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır, Ak Parti Meclis üyesi olan Aslıhan Öztulum’u 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Belediye Başkan Vekili olarak atadı.

Beyşehir Belediyesi hizmet binasındaki kadın personellerin gününü kutlayan Başkan Vekili Öztulum, belediyede görev yapan tüm kadınların “8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayarak, çiçek takdim etti. Daha sonra Beyşehir Milli Parklar Şefliğinde, Beyşehir Kültür Turizm Derneği ve Fotoğraf Kulübünün hazırladığı programa katılan Öztulum, geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden kulübün asil üyelerinden Eslem Ecevitci anısına düzenlenen “Kadın Gözüyle Kadına Dair” fotoğraf yarışmasının ödül törenine katıldı.

Törende, kulüp üyelerinden Tuğba Us Bilir’in kadınlara özel okuduğu şiirin ardından, fotoğraf yarışmasında derece alan eser sahiplerine ödülleri takdim edildi. Program sergi açılışı ve hatıra fotoğraflarının çekilmesinin ardından sona erdi.