BEYŞEHİR BELEDİYE’SİNİN GÜREŞÇİLERİNDEN BAŞARI

817 Görüntülenme 13 Mart 2023 Paylaş

Beyşehir Belediyesi Güreş Kulübü sporcuları 7 Altın, 4 Gümüş ve 4 Bronz Madalya ile başarı elde ederek müsabakalarına devam ediyor.

Beyşehir Belediye Güreş Kulübü sporcuları sezona hızlı başlayarak, Şubat ve Mart ayında yapılan maçlarda Beyşehir Belediye Güreş Kulübü sporcuları Konya bölgesinde büyük başarı kaydetti. Anadolu Yıldızlar Ligi Seçmeleri 52 Kg’da Muhammed Harun Akbıyık ve 75 Kg’da Ali Dede birinci, 57 Kg’da Eyüp Talha Canıtez ikinci, 85 Kg’da Alperen Özcan ikinci, 52 Kg’da Mehmet Batu Ceylan ve 34 Kg’da Muzaffer Özdemir üçüncülük elde etmişlerdir.
 
Ayrıca Beyşehir Belediye Güreş Kulübü Sporcuları Konya Gençler-A Okullar Arası Güreş İl Seçmesi Müsabakalarında katılmış olduğu Sıkletlerde de 65 Kg'da Mustafa Özkan, 71 Kg'da Ali Subaşı ve 92 Kg'da Onur Akşahin birinci olarak Şampiyon olmuşlardır.
 
Konya Yıldızlar Okullar Arası Güreş İl Seçmesi Müsabakalarında ise 52 Kg’da Muhammed Harun Akbıyık ve 85 Kg’da Alperen Özcan birinci olurken, 48 Kg’da Mehmet Batu Ceylan ve 58 Kg’da Eyüp Talha Canıtez ikinci oldu. 41 Kg’da ise Muzaffer Özdemir ve 85 Kg’da Ali Dede üçüncülükle sezona başladı.

Benzer Haberler

iletisim@beysehir.bel.tr

Tüm hakları saklıdır. 2024 - Beyşehir Belediyesi