ÇANAKKALE ZAFERİ’NİN 108’İNCİ YILDÖNÜMÜ KUTLANDI

548 Görüntülenme 18 Mart 2023 Paylaş

Beyşehir’de 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 108’inci yılı düzenlenen törenle kutlandı.

Beyşehir Anıt Meydanı’nda düzenlenen anma programında Kaymakamlık, Belediye Başkanlığı ve Beyşehir Şehit Aileleri Derneği tarafından Atatürk Anıtına çelenk sunuldu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından ilçe şehitliğinde Kur’an-ı Kerim okundu, dualar edildi. Program, Fetullah Bayır Fen Lisesi Konferans Salonun da çeşitli etkinliklerin ardından son buldu.

Törene, Beyşehir Kaymakamı Mustafa Kemal Akpınar, Beyşehir Belediye Başkanı Vekili Ömer Keni, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Küçük, Türkiye Harp Malulleri, Şehit Aileleri, Dul ve Yetimleri Derneği Beyşehir Temsilcisi Ahmet Taşkın, daire amirleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.