BAŞKANIMIZ BAYINDIR’DAN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI

284 Görüntülenme 10 Ocak 2024 Paylaş

Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Başkanımız Bayındır mesajında; “Mesleklerini ifa ederken çeşitli görüşlere rağmen haberlerinde objektif bir dil tercih eden basın mensuplarının demokrasimizin güçlenmesinde, toplumumuzun gelişmesinde ve millî birliğimizin sağlanmasında önemli bir kamu görevi üstleniyor. Dünyanın dört bir yanında yaşanan olayları ve gelişmeler topluma duyuran, gerektiğinde hayatlarını tehlikeye atarak büyük emek sarf eden basın mensuplarının yeri ve önemi yadsınamaz.

Bu duygu ve düşüncelerle başta şehrimde görev yapan gazetecilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyor, tüm medya emekçilerine çalışmalarında başarılar ve kolaylıklar diliyorum.” Dedi.