Başkan Bayındır’dan şehit askerimiz için taziye mesajı Başkan Bayındır’dan şehit askerimiz için taziye mesajı
Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, Hakkari’de şehit düşen askerimiz için taziye mesajı yayımladı.

Başkan Bayındır, mesajında, Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde, İran sınırı yakınlarında bulunan askeri üst bölgesine PKK’lı teröristlerce açılan taciz ateşinde yaralanarak kaldırıldığı Yüksekova Devlet Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan bir askerimizin şehit düştüğü haberinin Hakkari Valiliği tarafından duyurulduğunu belirterek, “Yüksekova İlçesi, Alandüzü mevkisinde bölücü terör örgütü mensuplarınca doçka silahı ile yapılan taciz ateşi sonucu şehadet mertebesine ulaşan kahraman askerimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, aziz Türk milletimize ve Türk Silahlı Kuvvetlerimize başsağlığı ve sabırlar diliyorum.”ifadelerine yer verdi.

13 Mayıs 2019, Pazartesi - 45
T.C. Beyşehir Belediye Başkanlığı - Copyright 2019 © - Bilgi İşlem Müdürlüğü