Başkan Bayındır’dan 1 Mayıs mesajı Başkan Bayındır’dan 1 Mayıs mesajı
Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Bayındır, mesajında, 1 Mayıs’ın ülkelerin gelişmesinde, ekonomilerinin yapılanmasında büyük emeği bulunan işçilerin hak arayışlarının mücadelesinin simgesi olduğunu belirtti.

Başkan  Adil Bayındır, "Her zaman söylediğimiz gibi bizler için alın teri ve emek en yüce değerdir. Çünkü bizler insana değer veren, emeğe saygı duyan ve alın terini kutsal gören bir anlayışa sahibiz. Emeği veren, demiri döven, çöpü toplayan, kanala giren, asfaltı döken, yangına giden, her türlü sıkıntıyı çeken emekçi kardeşlerimize destek olmak için sadece 1 Mayıs'larda değil, her zaman yanlarındayız. Biz de belediye olarak emekçilerimizin daha iyi yaşam koşullarına ulaşmaları için elimizden gelen çabayı göstermekteyiz. Demokratik mücadelenin en önemli alanı olan emeğe saygının yollarını açmaya devam edeceğiz. Bu vesile ile işçi ve emekçi vatandaşlarımızın bu anlamlı günlerini en güzel duygularımla kutluyor, saygılar sunuyorum" ifadelerini kullandı.

30 Nisan 2019, Salı - 127
T.C. Beyşehir Belediye Başkanlığı - Copyright 2019 © - Bilgi İşlem Müdürlüğü