Başkan Bayındır’dan Emniyet Teşkilatı’na kutlama Başkan Bayındır’dan Emniyet Teşkilatı’na kutlama
Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, Polis Haftası dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. Bayındır, Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 174. Yıldönümü sebebiyle yaptığı açıklamada, emniyet teşkilatının halkın huzur ve güvenliği için yurdun dört bir yanında fedakar bir şekilde görevini yaptığını ifade etti.

Başkan Bayındır, “Türk Polis Teşkilatımız 174 yıldır vatan toprağının her bir köşesinde milletimizin huzuru, kamu düzeninin korunması ve asayişin sağlanması için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayarak canla başla hizmet vermektedir. 174 yıldır ülkemizin bölünmez bütünlüğüne sahip çıkan ve üstlendiği tüm görevleri yasalar çerçevesinde yerine getirmeyi her zaman sürdüren müstesna bir yapı olan Emniyet Teşkilatımız, ülkemizin her noktasında olduğu gibi Beyşehir’imizin de daha huzurlu bir şehir olması amacıyla büyük bir sorumluluk ve fedakarlık içinde görevlerini ifa etmektedir. Bundan dolayı Beyşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü çalışanlarımız başta olmak üzere tüm Emniyet Teşkilatımızın 174. kuruluş yıl dönümünü ve 10 Nisan Polis Günü’nü kutluyor, bu ülke için gözünü kırpmadan şehadete eren şehitlerimizi rahmetle anıyor, kahraman gazilerimize şükranlarımı sunuyorum” şeklinde sözlere yer verdi.

10 Nisan 2019, Çarşamba - 197
T.C. Beyşehir Belediye Başkanlığı - Copyright 2019 © - Bilgi İşlem Müdürlüğü