Başkan Bayındır'dan kupa kazanan off-road pilotu Şam'a kutlama Başkan Bayındır'dan kupa kazanan off-road pilotu Şam'a kutlama
Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, Osmaniye’de düzenlenen Akdeniz Off-Road Kupası 2.Ayak Yarışı’nda S2 kategorisinde ve genel klasmanda ikinci gelerek pist rekoru kıran Beyşehirli off-road pilotu Haceli Şam’ı başarısından ötürü tebrik etti.

Bayındır, ilçede bulunan Karaçay Vadisi’ndeki özel parkurda düzenlenen ve çeşitli ilerden 20 aracın katıldığı organizasyonda, sporcuların yaklaşık 5 kilometrelik 4 turluk etapta çamur, rampa, çukur ve virajlı yollarda zamana karşı kıyasıya mücadele ettiğini belirterek, “Beyşehir’den organizasyona katılan off-road pilotumuz Haceli Şam, yarıştaki performansıyla S2 kategorisinde ve genel klasmanda pist rekoru kırarak ikincilik derecesi elde etmek suretiyle ilçemizi başarıyla temsil etmiştir. Kupa ve madalyanın sahibi olan Beyşehirli sporcumuz Haceli Şam’ı gösterdiği bu başarısından dolayı ilçemiz adına tebrik ediyor, bundan sonraki katılacağı yarışlarda da daha büyük başarılara imza atacağına olan inancımı belirtmek istiyorum.”dedi.

6 Mayıs 2019, Pazartesi - 89

T.C. Beyşehir Belediye Başkanlığı - Copyright 2019 © - Bilgi İşlem Müdürlüğü