Başkan Bayındır'dan şehit askerimiz için taziye mesajı Başkan Bayındır'dan şehit askerimiz için taziye mesajı
Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, Tunceli’nin Pülümür kırsalında terör örgütü PKK’ya yönelik operasyon sırasında dereden geçerken dengesini kaybedip suya düşerek şehit düşen askerimiz için taziye mesajı yayımladı.

Başkan Bayındır, mesajında, “Bingöl’ün Kığı Jandarma Komando Alay Komutanlığı’nca Pülümür’ün Çatan Köyü kırsalında terör örgütü PKK’ya yönelik başlatılan ‘Şehit Jandarma Uzman Çavuş Emre Sarıtaş-16’ operasyonunda, intikal esnasında Kızılmescit Deresi’nden geçerken dengesini kaybedip suya düşen Jandarma Uzman Çavuşumuz Halil İbrahim Öztürk şehit olmuştur. Görevi esnasında şehit düşen kahraman askerimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, aziz Türk milletimize ve Türk Silahlı Kuvvetlerimize başsağlığı ve sabırlar diliyorum.”ifadelerini kullandı.

13 Mayıs 2019, Pazartesi - 52
T.C. Beyşehir Belediye Başkanlığı - Copyright 2019 © - Bilgi İşlem Müdürlüğü