Başkan Bayındır'Dan Şehit Askerlerimiz İçin Taziye Mesajı Başkan Bayındır'Dan Şehit Askerlerimiz İçin Taziye Mesajı
Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, Şırnak’ın Görmeç Köyü kırsalında, güvenlik güçleri ile PKK’lı teröristler arasında çıkan çatışmada yaralanan ve kaldırıldıkları hastanede kurtarılamayarak şehit düşen Piyade Sözleşmeli Erler Ercan Can ile Ali Çeker için taziye mesajı yayımladı.

Başkan Bayındır, mesajında, “Son günlerde peşe gelen şehit haberleri ile üzüntümüz giderek katlanıyor. İnşallah, bu son olur diye ümit ve temenni ediyoruz. Çıkan çatışmada şehit düşen kahraman askerlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine, asil Türk milletine ve Türk Silahlı Kuvvetlerimize başsağlığı ve sabırlar diliyorum.”

5 Mayıs 2019, Pazar - 73
T.C. Beyşehir Belediye Başkanlığı - Copyright 2019 © - Bilgi İşlem Müdürlüğü