Başkan Bayındır’ın 12 Mayıs dünya hemşireler günü mesajı Başkan Bayındır’ın 12 Mayıs dünya hemşireler günü mesajı
Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, 12 Mayıs Dünya Hemşireler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

"Güler yüzünü ve şefkatini esirgemeden çalışan tüm hemşirelerimizin Hemşireler Günü'nü kutluyorum" diyen Belediye Başkanı Bayındır, mesajında şu cümlelere yer verdi:
"Sağlık sektörü çalışanlarının başında gelen hemşirelerimiz yoğun iş temposu altında üstlendikleri sorumluluğu eksiksiz olarak yerine getirmektedirler. Hemşirelerimiz, vatandaşın sağlık hizmetlerinin karşılanması konusunda gece gündüz büyük fedakarlık göstererek çalışmaktadırlar. Zaman ve mekan ayrımı gözetmeksizin her ortamda her yaştan insana hizmet veren hemşirelerimiz insan ve toplum sağlığının korunması gibi önemli görevleri üstlenen sağlık ekibinin önemli çalışanlarındandır. Bu düşüncelerle; hastalardan güler yüzünü ve şefkatini esirgemeden büyük bir özveri ve fedakarlıkla görevlerini yerine getiren tüm hemşirelerimizin gününü kutluyor, mesleklerinde başarılarının devamını diliyorum.”

11 Mayıs 2019, Cumartesi - 63
T.C. Beyşehir Belediye Başkanlığı - Copyright 2019 © - Bilgi İşlem Müdürlüğü