Başkan Bayındır'ın Ramazan Ayı Mesajı Başkan Bayındır'ın Ramazan Ayı Mesajı
Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, idrak etmeye başlayacağımız mübarek Ramazan ayı münasebetiyle yayımladığı mesajda “On bir ayın sultanı Ramazan ayına girmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Başkan Bayındır, mesajında on bir ayın sultanı Ramazan ayının, ülkemize, milletimize, İslam alemine ve tüm insanlığa barış ve huzur getirmesi temennisinde bulundu.

Bayındır, “Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ise Cehennemden kurtuluş olan Ramazan ayı, rahmeti ve bereketi bol olan bir aydır” dedi.

Belediye Başkanı Bayındır, mesajında, “Toplum olarak yardımlaşma ve dayanışma duygularının güçlendiği Ramazan ayında, İslam coğrafyasında yaşanan acıların ve zulümlerin son bulmasını, bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesinin bu ay içerisinde oluşan manevi atmosferin, bütün bir yıla yayılarak devam etmesini diliyorum. Ramazan ayı; yoksulların gözetildiği, iftar sofralarının paylaşıldığı, aynı zamanda millet olarak yardımlaşma ve kaynaşma bakımından kaçırılmaması gereken bir fırsat ayı. Ramazan ayının bütün evlere, gönüllere, huzur ve bereket getirmesini Yüce Allah’tan diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle başta Beyşehirli hemşehrilerim olmak üzere ülkemiz ve bütün İslam aleminin Ramazanı Şerif’ini tebrik eder, tüm insanlığa barış, huzur ve hoşgörü getirmesini temenni ederim" ifadelerine yer verdi.

5 Mayıs 2019, Pazar - 96
T.C. Beyşehir Belediye Başkanlığı - Copyright 2019 © - Bilgi İşlem Müdürlüğü