Başkan Özaltun, Belediye Çalışanlarıyla İftarda Buluştu Başkan Özaltun, Belediye Çalışanlarıyla İftarda Buluştu
Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, ilçeye hizmet üreten Belediye çalışanları ve aileleriyle iftar yemeğinde biraraya geldi.

BEM-BİR-SEN Beyşehir İlçe Temsilciliği tarafından Beyşehir Belediyesi Sosyal Tesisleri’nden Taşköprü Aile Çay Bahçesi’nde verilen geleneksel iftar yemeğinde  konuşan Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, sendika üyesi Belediye çalışanları ve aileleriyle iftar yemeğinde biraraya gelmenin mutluluğunu hep birlikte yaşadıklarını dile getirdi.

İftar yemeğinde sadece Beyşehir Belediyesi değil, Beyşehir, Hüyük ve Derebucak ilçelerine de hizmet veren Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü ve Fen İşleri Daire Başkanlığı bünyesindeki belediye çalışanlarının da olduğunu vurgulayan Özaltun, “Amacımız şu; hem bu bölgeye hizmet eden belediye personellerimizle birlikte iftarı açmak, ardından onlarla istişare edebilmektir.”dedi.

Yerel yönetimlerin pekçok biriminde çalışan personelin yaşadığı ilçeye 7/24 saat esasıyla, mesai mevhumu gözetmeksizin  hizmet ettiğine konuşmasında dikkati çeken Özaltun, özveriyle mesai yapan tüm çalışanlara yöre halkı adına teşekkür ettiğini ifade etti.

Beyşehir Belediyesi çalışanlarının da  yeni büyükşehir yasasının yürürlüğe girmesi ile birlikte artan sorumluluk alanı gereği ilçe nüfusu olan 71 bin 400 kişiye hizmet üretebilmek için gecesini gündüzüne katarak var gücüyle çalıştığını anlatan Özaltun, “Belediye personelimizle birlikte hem vatandaşımıza hizmet etmek için çalışıyoruz, hem de bu personelimizi motive etmek anlamında bu tür düzenlenen programlarda birarada olmaya özen gösteriyoruz.  Tüm belediye çalışanlarımıza bölgemize sunduğu katkı ve hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Ayrıca, ailelerine de yürüttükleri bu ağır mesai şartlarında belediye çalışanı eşlerine gösterdiği anlayıştan ve fedakarlıktan dolayı şükranlarımı ifade etmek istiyorum. İnşallah Allah’ım bu birlik ve beraberliğimizi bugün olduğu gibi yarın da bozmasın. Dua ve temennilerimiz bu yönde.”diye konuştu.

İftar programına Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Şahiner, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Derebucak Belediye Başkanı Ahmet Kısa, Hüyük Belediye Başkanı Mehmet Şahin, BEM-BİR-SEN Konya Şube Başkanı Sait Közoğlu, belediye  başkan yardımcıları, birim müdürleri, sendika üyesi belediye çalışanları ile  aileleri katıldı.

14 Haziran 2017, Çarşamba - 227