Başkan Özaltun, Karaali Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu Başkan Özaltun, Karaali Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu
Beyşehir ilçesinde, cuma buluşmaları programları devam ediyor.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, her hafta cuma günü ilçeye bağlı bir dış mahallede cuma buluşmaları programı kapsamında vatandaşlarla buluşuyor. Başkan Özaltun'un bu haftaki buluşma adresi ilçeye bağlı Karaali Mahallesi oldu. Beyşehir Kaymakamı Yusuf Özdemir, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Yalçın Urlu, İlçe Müftüsü Mahmut Çelikoğlu ile bazı kurum müdürlerinin de eşlik ettiği Karaali Mahallesi ziyaretinde, kılınan cuma namazı sonrasında vatandaşlarla biraraya gelen Belediye Başkanı Murat Özaltun, mahalle sakinlerinin sorun ve taleplerini dinledi. Cuma buluşmalarını devam ettirdiklerini ve her hafta bir dış mahallede vatandaşlarla bu tür ziyaret programlarıyla biraraya gelmenin gayretini gösterdiklerini dile getiren Belediye Başkanı Özaltun, "Bize eşlik eden kaymakamımız, komutanımız ve müftü hocamız ile müdürlerimize de teşekkür ediyorum. Burada, bu buluşmalar çerçevesinde muhtarımızı ve siz değerli mahalle sakinlerimizi dinlemeye, taleplerinizi almaya ayağınıza kadar geldik."diye konuştu.

30 Mart 2018, Cuma - 366