Başkan Özaltun’a “Yılın Yerel Yöneticisi” Ödülü Başkan Özaltun’a “Yılın Yerel Yöneticisi” Ödülü
Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi’nin bu yıl 7’inci kez düzenlediği yılın yerel yöneticileri anketinde Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, yılın başarılı yerel yöneticileri ödülüne layık görüldü.

Yılın yerel yöneticilerini belirlemek amacıyla gerçekleştirilen “Yılın Yerel Yöneticileri Belirleniyor” anketi sonucunda Beyşehir Belediyesi’nin hayata geçirdiği ‘Şehit Astsubay Ömer Halisdemir Mesire Alanı’ projesi Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun’a Çevre Düzenleme ve Yeşil Alan kategorisinde ödül kazandırdı.

Özaltun, aynı dergi tarafından 6’ıncısı düzenlenen yılın yerel yöneticileri anketinde de Beyşehir Belediyesi tarafından ilçe genelinde hayata geçirilen “evde bakım projesi”yle yılın başarılı yerel yöneticisi ödülüne layık görülmüştü.

Belediye Başkanı Murat Özaltun, Türkiye’nin her yanından yerel yöneticilerin katıldığı bu platformda Beyşehir’i temsilen bulunmaktan gurur duyduğunu belirterek, “Aldığımız ödülleri son derece önemsiyor ve ilçemizin ve çalıştığımız kurumun adının bu ödüllere konu olmasından dolayı yaşadığımız gurur ve mutluluğu ifade etmek istiyorum.Bu ödülün ilçemize kazandırılmasında emeği geçen birim müdürlerimiz ve personellerimiz olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.Çünkü, bu ödülü sadece ‘ben’ değil ‘biz’ yani hepimiz kazandık ve ilçemize armağan ediyoruz.” dedi.

Özaltun, ödülünü 23 Aralık Cumartesi günü Kayseri’de gerçekleştirilecek ödül töreninde alacak.

7 Aralık 2017, Perşembe - 128