Başkan Özaltun’un 29 Ekim Bayramı mesajı Başkan Özaltun’un 29 Ekim Bayramı mesajı
Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, günün Cumhuriyete her zamankinden daha fazla sahip çıkma günü olduğunu belirterek, Beyşehir halkının 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı kutladı.

Başkan Özaltun, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınlandı , mesajından Cumhuriyetin 95. Kuruluş yıl dönümünün, ülkemiz ve insanlarımız açısından kayıpsız bir dönemin başlangıcı olmasını temenni ettiklerini söyledi.

29 Ekim 1923’te kurulan cumhuriyetin 95. yılını yine büyük bir gurur ve coşkuyla kutladıklarını belirten Özaltun, "29 Ekim 1923’te Büyük Önder Atatürk’ün önderliğinde, büyük bir kurtuluş mücadelesinin ardından çok zor şartlar altında kurulan Cumhuriyetimizi, sonsuza dek yaşatabilmek için her vatandaşımızın Cumhuriyet değerlerini koruma ve yaşatma sorumluluğu vardır. Bu değerleri koruyabilmek ve geleceğe taşıyabilmek de, Cumhuriyet’in kazanımlarına sahip çıkmak ve ecdadımızın bu değerleri kazanmak için verdiği amansız mücadeleyi iyi öğrenmek ve özümsemekle mümkündür. Bayramları ‘bayram’ yapan değerler kesinlikle unutulmamalı ve bayram coşkusu da bu değerler etrafında bütünleşerek yaşanmalı ve yaşatılmalıdır. Bayramları bayram yapan özellik de, zaten budur. Bu duygularla, tüm hemşehrilerimizin ve yüce Milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyor; başta Büyük  Önder Atatürk olmak üzere, ülkemizin kurtuluşu için canını, kanını hiçe sayarak Cumhuriyetimizi kuran tüm şehit ve gazilerimiz ile, bugüne kadar Ülkemizin huzuru, birliği ve bütünlüğü için canını vermiş tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, şükranlarımı sunuyorum" ifadelerine yer verdi.

27 Ekim 2018, Cumartesi - 219