Başkan Özaltun’un Kandil Mesajı Başkan Özaltun’un Kandil Mesajı
Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun,tüm İslam aleminin ve Beyşehir halkının berat kandilini tebrik etti.

Başkan Özaltun, berat kandili münasebetiyle yayımladığı mesajında, şu cümlelere yer verdi:

"Tefekkür ve şükür vesilesi olan kandiller, hepimiz için ruhani bir arınma, aydınlanma ve hayat muhasebesi imkanı sağlayan gecelerdir. Allah'ın affına sığınmak, bağışlanma dilenmek için fırsat sunan Berat Kandili, aynı zamanda, insanlar arasındaki dargınlıkları, küskünlükleri gidermek, yıktığımız gönülleri, kırdığımız kalpleri onarmak için de bir fırsattır. İnanıyorum ki, bu özel gece dolayısıyla, tüm vatandaşlarımız vicdani bir muhasebe yapacak, dargınlıkları ve küskünlükleri unutacak, barışın, dostluğun ve kardeşliğimizin pekiştirilmesi için çaba harcayacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle tüm İslam aleminin ve vatandaşlarımızın Berat Kandilini tebrik ediyor, Cenab-ı Allah’tan  bu anlamlı gecenin aramızdaki gönül bağlarını, birlik ve beraberliğimizi güçlendirmesini temenni ediyorum.”

9 Mayıs 2017, Salı - 170