Bayındır’dan Şehit Uzman Çavuş İçin Taziye Mesajı Bayındır’dan Şehit Uzman Çavuş İçin Taziye Mesajı
Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, Polatlı Topçu ve Füze Okul Komutanlığında tatbikat esnasında meydana gelen araç kazasında şehit olan Topçu Uzman Çavuş Nihat Akcalı için taziye mesajı yayımladı.

Bayındır, mesajında, Polatlı Topçu ve Füze Okul Komutanlığı’nda icra edilen eğitim tatbikatı sırasında meydana gelen kaza sonucu şehadete yürüyen Topçu Uzman Çavuşumuz Nihat Akcalı’yı kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını belirterek, “Bizleri derin acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabırlar diliyorum.”ifadelerine yer verdi.

27 Nisan 2019, Cumartesi - 148
T.C. Beyşehir Belediye Başkanlığı - Copyright 2019 © - Bilgi İşlem Müdürlüğü