Beyşehir Belediyesi’nden Fuarda Tanıtım Atağı Beyşehir Belediyesi’nden Fuarda Tanıtım Atağı
Beyşehir İlçe Belediyesi’nin, Türkiye’nin av tüfeği üretiminde önde gelen Beyşehir ilçesinin tanıtımına yönelik yürüttüğü çalışmalar sürüyor.

Beyşehir Belediyesi, İstanbul’da kapılarını yerli ve yabancı ziyaretçilere açan Uluslararası İstanbul Prohunt Av, Silah ve Doğa Sporları Fuarı’nda ilçeyi her yönüyle tanıtabilmek için stant açtı.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, yaptığı açıklamada, İstanbul Fuar Merkezi’nde açılan ve 20-23 Nisan tarihleri arasında açık kalacak olan Uluslararası İstanbul Prohunt Av, Silah ve Doğa Sporları Fuarı’nda stant açan tek belediye olduklarını belirterek, şunları kaydetti:

“İlçemiz merkezi, Huğlu ve Üzümlü mahallelerimizde av tüfeği üretiminde faaliyet gösteren firmalarımızın da yerlerini aldığı fuara gelen ziyaretçilere ilçemizin ve sektörün daha iyi tanıtılabilmesi için Beyşehir Belediyesi olarak standımızı açtık. Ziyaretçilerine kapılarını açan fuara yöremizden 20’nin üzerinde firma katılım gösteriyor.  Amacımız; Belediye olarak dünyada av tüfeğine yönelik ihracaat pazarında büyük bir yere sahip olan Huğlu ve Üzümlü merkezli firmalarımızın her zaman yanlarında olduğumuzu hissettirebilmektir. Her platformda olduğu gibi burada da güzelim ilçemizin her yönüyle tanıtımını gerçekleştirmek istiyoruz. Standımızda iki belediye görevlimiz yer alıyor. Ziyaretçilerimize, Beyşehir turizm rehberi ve kitapları da dağıtılıyor. Standa kurulan dev ekranda Beyşehir belgeseli ve fotoğraf görselleri ile belediyemiz çalışmalarını yansıtan videolar da yayınlanıyor. Çalışma arkadaşlarımız, fuarda yerli ve yabancı ziyaretçilere  birebir olarak her yönüyle Beyşehir’i anlatıyor, yönelttikleri soruları cevaplandırıyor.”

20 Nisan 2017, Perşembe - 384