Beyşehir Belediyesi’nden mübarek gecede kandil simidi ikramı Beyşehir Belediyesi’nden mübarek gecede kandil simidi ikramı
Beyşehir İlçe Belediyesi Miraç kandili dolayısıyla kandil simidi dağıttı. Beyşehir ilçesinde, mübarek Miraç kandili dualarla idrak edildi.Vatandaşlar, camilere akın etti.

Beyşehir İlçe Belediyesi, Miraç Kandili dolayısıyla vatandaşlara kandil simidi dağıttı.

Beyşehir’de, tarihi Eşrefoğlu Camisi’nde kandil özel programı düzenlendi.

Beyşehir İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen programa Beyşehir Kaymakamı Yusuf Özdemir, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun’un, İlçe Müftüsü Mahmut Çelikoğlu’nun da aralarında bulunduğu çok sayıda vatandaş katıldı. Programda, Mevlid-i şerif  ve ilahiler okundu.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, cami çıkışında vatandaşların Miraç Kandili’ni tebrik etti.

Beyşehir Belediyesi görevlileri tarafından vatandaşlara cami önünde kandil simidi dağıtılırken, ikram çeşmesi aracılığıyla ise sıcak süt ikramında bulunuldu.

Vatandaşlar, ikramlarından dolayı Beyşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

16 Nisan 2018, Pazartesi - 507