Beyşehir Kültür Sanat Merkezi’nde Resim Sergisi Açılışı Beyşehir Kültür Sanat Merkezi’nde Resim Sergisi Açılışı
Beyşehir ilçesinde, resim sergisi açılışı gerçekleştirildi.

Beyşehir Belediyesi’nin evsahipliğinde Beyşehir Kültür Sanat Merkezi’nde açılışı yapılan "ressamın tuvalinden dökülenler" isimli resim sergisinde Beyşehirli ressam Selcen Yıldız’ın yağlı boya çalışmaları görücüye çıkarıldı.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, sergi açılışında yaptığı konuşmada, Beyşehir halkının hizmetine sundukları Beyşehir Kültür ve Sanat Merkezi’nde ilk resim sergisi açılışını gerçekleştirdiklerini belirterek, “Belediye olarak bu binayı kültür ve sanat merkezi olarak dizayn ettik. Buradaki ilk sosyal etkinliğimizi de açılışını yaptığımız bu resim sergisiyle gerçekleştiriyoruz. Bu anlamda ilki bizlere yaşattığı için Selcen Yıldız Hanımefendi’ye çok teşekkür ediyorum. İnşallah, Beyşehir’in doğal güzelliklerini de yansıtan resimlerini kendisinden beklediğimizi belirterek, bu serginin ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum.” dedi.

Ressam Selcen Yıldız ise, sergide yağlı boya çalışmalarını sanatseverlerin beğenisine sunduklarını belirterek, “Beyşehir bugün üç tane birden ilki yaşıyor. Genelde resimlerimde kadın ağırlıklı çalışıyorum ama burada karma çalışmalarımdan oluşan resimlerim yer alıyor. Fotoğraf sanatçısı arkadaşlarımın çalışmalarını ben de resme uyguluyorum.Sergimiz bir hafta süreyle açık kalacak, tüm Beyşehirliler’i bekliyoruz.” diye konuştu.

Açılışın ardından davetliler ve sanat severler sergiyi gezdi. Açılışa, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Şenol, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

4 Aralık 2017, Pazartesi - 114