Beyşehir OSB yeşile bürünüyor Beyşehir OSB yeşile bürünüyor
Beyşehir ilçesindeki organize sanayi bölgesinde düzenlenen fidan dikim etkinliğinde çok sayıda tüplü orman fidanı toprakla buluşturuldu.

Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği ile Beyşehir Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü işbirliği ile Beyşehir Belediyesi'nin de destek verdiği Beyşehir Organize Sanayi Bölgesi'ndeki fidan dikme etkinliğine ağaç severler yoğun ilgi gösterdi.

Etkinliğe dernek üyelerinin yanısıra bazı kurum ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri de katılımlarıyla destek verdi.

Çok sayıda fabrikanın bulunduğu Bayavşar Mahallesi’ndeki Organize Sanayi Bölgesi'nde yeşil dokunun daha da zenginleşmesi amacıyla etkinlik çerçevesinde toplam bin 500 orman fidanı toprakla buluşturuldu. Açılan çukurlara dikilen fidanlara ardından katılımcılar can suyu verdi.

Beyşehir Belediyesi Kültür Etkinlikleri Sorumlusu ve Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Mustafa Büyükkafalı, amaçlarının daha yeşil bir Beyşehir ve organize sanayi bölgesi olduğunu belirterek, dernek olarak sanayi bölgesinde oluşturdukları ağaçlandırma sahasında bin 500 tüplü orman fidanının dikimini gerçekleştirdiklerini belirterek, etkinliğe destek veren ve katkı sunan herkese teşekkür etti.

19 Kasım 2018, Pazartesi - 181