Beyşehir’de 10 Nisan Polis Haftası kutlamaları Beyşehir’de 10 Nisan Polis Haftası kutlamaları
Türk Polis Teşkilatı'nın 173.kuruluş yıldönümü etkinleri çerçevesinde Beyşehir ilçesinde kutlama programı düzenlendi.

Atatürk Anıtı’nda gerçekleştirilen törenle başlayan kutlamalara Beyşehir Kaymakamı Yusuf Özdemir, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Arif Turfand, İlçe Emniyet Müdürü Hasan Kılıç, Emniyet teşkilatı mensupları, kurum amirleri, akademisyenler, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, gazi ve şehit yakınları, öğrenciler katıldı.

İlçe Emniyet Müdürlüğü çelenginin Atatürk Anıtı’na sunulmasını müteakip saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu.
Anıt alanındaki programın son bulmasının ardından ilçe protokolü ve Emniyet teşkilatı mensupları ile gazi ve şehit yakınları Beyşehir şehitliğini ziyaret ederek İlçe Müftüsü Mahmut Çelikoğlu tarafından yaptırılan duaya eşlik etti.
           Kutlamalar nedeniyle Beyşehir Cahit Zarifoğlu Anadolu Lisesi'nde de bir program düzenlendi. Konferans salonundaki programda, polis haftası dolayısıyla düzenlenen şiir yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri protokol tarafından verildi.

11 Nisan 2018, Çarşamba - 494