Beyşehir’de Amatör Spor Haftası Kutlamaları Beyşehir’de Amatör Spor Haftası Kutlamaları
Beyşehir ilçesinde, amatör spor haftası kutlamaları başladı.

Haftanın başlaması nedeniyle ilçe protokolü Anıt meydanında düzenlenen törende biraraya geldi.Atatürk Anıtı’na İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü çelenginin sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu.

Buradaki törenin tamamlanmasının ardından Beyşehir Belediyesi Mehter Takımı’nın gösterileri eşliğinde Atatürk Anıtı önünde başlayan ve yine aynı noktada sona eren ilçe protokolü ile öğrenci gruplarının ellerinde Türk bayrağı açarak katıldığı yürüyüş gerçekleştirildi.

Kutlamalara, Beyşehir Kaymakamı Yusuf Özdemir, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Mehmet Bayındır,daire amirleri, sivil toplum kuruluşu ve siyasi partilerin temsilcileri ile öğrenciler katıldı.

Hafta kapsamında, ilçe merkezinde tekvando ve kick boks gösterileri ile badminton müsabakaları yapılacağı belirtildi. Yine kurumlararası voleybol turnuvasının finallerinin de amatör spor haftası günleri içerisinde gerçekleştirileceği kaydedildi.

9 Ekim 2017, Pazartesi - 123