Beyşehir'de Cuma buluşmaları Beyşehir'de Cuma buluşmaları
Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, Cuma buluşmaları kapsamında ilçeye bağlı Şamlar Mahallesi’ni ziyaret etti.

Başkan Özaltun, kendisine eşlik eden İlçe Kaymakamı Yusuf Özdemir, İlçe Müftüsü Mahmut Çelikoğlu, Beyşehir Birlik Muhtarlar Derneği Başkanı Faruk Koçer ile birlikte gerçekleştirdiği ziyarette Şamlar Mahallesi sakinleriyle biraraya geldi.

Şamlar Köyü Camisi’nde kılınan Cuma namazının ardından vatandaşlarla buluşan Özaltun ve beraberindekiler, mahalle sakinlerinden gelen talepleri de dinledi.

Özaltun, geleneksel hale getirdikleri her hafta bir mahallede Cuma buluşması programlarını devam ettirdiklerini belirterek hemşehrileri ile biraraya geldiklerini söyledi.

21 Aralık 2018, Cuma - 477

T.C. Beyşehir Belediye Başkanlığı - Copyright 2019 © - Bilgi İşlem Müdürlüğü