Beyşehir’de Cuma buluşmaları Beyşehir’de Cuma buluşmaları
Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, Cuma buluşmaları kapsamında Avşar Mahallesi sakinleriyle biraraya geldi.

Belediye Başkanı Özaltun, Avşar Mahallesi’ndeki 2.Etap toplu konut projesi  kapsamında inşa edilen TOKİ Camisi’nde kılınan Cuma namazının ardından cami çıkışında vatandaşlarla buluştu.

Avşar   Mahallesi Muhtarı Yasin Sünbül’ün de eşlik ettiği buluşmada Başkan Özaltun, vatandaşlarla sohbet etti, aktardığı sorun ve talepleri dinledi.

Özaltun, geleneksel hale getirdikleri her hafta bir mahallede Cuma buluşması  kapsamında mahalle sakinleriyle biraraya gelerek hasbihal ettiklerini, çeşitli konularda istişarelerde bulunarak ilettikleri hususları bizzat kendi ağızlarından dinleyerek taleplerini yerine getirmenin gayreti içerisinde olduklarını söyledi.

Özaltun, “Bu buluşmalarımız çerçevesinde hem ilçemize ve mahallelerimize yaptığımız çalışmaların yansımalarını vatandaşlarımızdan dinlerken, hem de varsa farklı ihtiyaç ve istekleri hemşerilerimizle istişare ediyoruz. Vatandaşlarımızın mübarek Cuma günlerini de tebrik ederek dualarını almaya çalışıyoruz.”ifadelerini kullandı.

28 Aralık 2018, Cuma - 446

T.C. Beyşehir Belediye Başkanlığı - Copyright 2019 © - Bilgi İşlem Müdürlüğü