Beyşehir’de esnaf buluşmaları Beyşehir’de esnaf buluşmaları
Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, ilçe merkezinde faaliyet gösteren esnaflara yönelik olarak gerçekleştirdiği ziyaret programlarını sürdürüyor.

Özaltun, kendisine eşlik eden Belediye Meclis Üyeleri,AK Parti İlçe Teşkilatı mensupları, Belediye’nin birim müdürleri ile  mahalle muhtarlarıyla birlikte Beyşehir Sanayi Sitesi’nde faaliyet gösteren esnafları ziyaret etti.

Bir işyerinde düzenlenen çevredeki esnafların da eşlik ettiği kahvaltı programına katılan Özaltun ve beraberindekiler,  daha sonra Sanayi Sitesi’nde bulunan mermer ve silah sektöründe faaliyet gösteren  fabrika ve firmaları ziyaret etti. Sanayi esnafının talep ve sorunlarını dinleyen Özaltun, bir mermer atölyesinde çalışan kadın işçilerle de biraraya gelerek sohbet etti, kolaylıklar dileğinde bulunarak isteklerini dinledi.

Beyşehir’de ayaklarına kadar gittikleri esnaflarla sık sık biraraya gelerek varsa talep ve sorunlarını kendi işyerlerinde dinlemeye ve ardından yerine getirmeye özen gösterdiklerini anlatan Özaltun, “Sürekli vatandaşlarımızla, esnafımızla birlikteyiz, beraberiz. Onların sürekli içerisindeyiz, arasındayız. Belediyemizin birim müdürleri, belediye meclis üyelerimiz ve ilçe teşkilatımızdan kardeşlerimizle yaptığımız bu ziyaret programlarında, ister mahallenizde, ister sanayinizde, ister sokağınızda yapılması gereken, isteğiniz bir şey varsa sizleri dinliyor ve Belediye olarak yapabileceğimiz bir şey varsa vakit kaybetmeden, ilgili birimlerimize talimatlarını vererek yerine getiriyoruz. Çünkü, biz vatandaşımız, halkımız ve esnafımız için varız”diye konuştu.

Belediye Başkanı Murat Özaltun, Sanayi Sitesi’ndeki ziyaret programının ardından Çarşı merkezindeki bazı işyerlerini de aynı kapsamda ziyaret etti.

2 Nisan 2018, Pazartesi - 503