Beyşehir’de Fotoğraf Günleri Beyşehir’de Fotoğraf Günleri
Beyşehir ilçesinde, fotoğraf gösterisi ve sergisi etkinliği düzenlendi.

Beyşehir Belediyesi ve Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği bünyesinde faaliyet gösteren Beyşehir Fotoğraf Kulübü işbirliği ile Beyşehir Belediyesi Sosyal Tesisleri’nden Taşköprü Aile Çay Bahçesi’nde düzenlenen etkinlikte, sınıf öğretmeni Mustafa Varol ilk kişisel sergisi ile objektiflerine yansıyan eserlerini fotoğraf severlerin beğenisine sundu.

Beyşehir ve değişik illerde çekilen 19 fotoğrafın yer aldığı karma serginin açılışı konuşmaların ardından Beyşehir Halk Eğitim Merkezi Müdürü Süleyman Siper, Beyşehir Fotoğraf Topluluğu Başkanı Seyit Konyalı, fotoğrafçılar Mustafa Varol ve Gökhan Çalışkan’ın kurdela kesimi sonrasında gerçekleştirildi.

Açılışın ardından fotoğraf severler sergiyi gezdi.

Fotoğrafçı Mustafa Varol, etkinliğin “şehrin kışı” adlı fotoğraf gösterisi bölümünde ise çalışmaları hakkında katılımcıları bilgilendirdi.

Varol, söyleşisinde,fotoğraflara dair yöneltilen soruları da cevaplandırırken, katılımcılara gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti.

22 Mart 2018, Perşembe - 749