Beyşehir’de iftar ve Kadir Gecesi coşkusu Beyşehir’de iftar ve Kadir Gecesi coşkusu
Beyşehir Belediyesi’nin ramazan ayı dolayısıyla düzenlediği mahalle iftarı buluşmaları sürüyor.

Beyşehir’de iftar sofrasının kurulduğu son adres hayırsever Akkanat ailesi tarafından Selçuk Üniversitesi Ali Akkanat Kampüsü karşısında yaptırılan ve kısa bir süre önce ibadete açılan farklı mimarisi ile ön plana çıkan Ömer-Şerife Akkanat Camisi oldu.

Buradaki iftar programına Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, İlçe Müftüsü Mahmut Çelikoğlu, belediye meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.  Özaltun, iftardan önce masaları tek tek dolaşarak vatandaşların Kadir Gecesi’ni tebrik etti.

İftar programının ardından  Kadir Gecesi özel mevlid programının yer aldığı  aynı camide namaz çıkışında vatandaşlara alanda kurulan ikram çeşmesinden limonata ikram edildi.

11 Haziran 2018, Pazartesi - 210